040 743 6975

MetalArska

Kaiteiden hitsausta

MetalArska on keskisuomalainen hitsaustöihin erikoistunut yritys.

Toimitilamme Jyväskylän Sepelitiellä mahdollistavat suurikokoistenkin kappaleiden käsittelyn. Työllistämme tällä hetkellä kolme levyseppä-hitsaajaa joilla vankka kokemus vaativista hitsaustöistä eri materiaaleille ja tietotaito isokokoisten levy ja putkirakenteiden valmistamisesta.

Toimitilat 500m2 5x5m nosto-ovella. Nostokapasiteetti 12,5t+5t.

Miksi MetalArska?

Nykyaikaisuus

MetalArska on nykyaikainen ja laadukkaasti toimiva metallialan palvelija. Käyttämämme laitteet ovat nykyaikaisia ja helposti mukana kuljeteltavia.

Siisteys

Siisteys on tärkeää sekä työtiloissa että työnjäljessä. Omat toimitilamme pidetään aina siistinä ja sama periaate jatkuu myös asennuspaikalla. Panostamme myös siistiin työnjälkeen.

Kokemus

Yrittäjä Aarne Hernesmaalla on yli kymmenen vuoden työkokemus levyseppähitsaajan töistä raskaassa konepajateollisuudesta. Vuosien varrella tutuksi ovat tulleet erilaiset metallit; rakenneteräs, kuumaluja-, rst/hst- sekä duplex-teräs. Myös alumiinin käsittely erityisesti korjaushitsauksessa on tuttua. Yrityksen kasvamisen myötä olemme palkanneet ammattitaitoisia työntekijöitä joilla työkokemusta ohutlevytöistä raskaan konepajateollisuuden levyseppä-hitsaajan tehtäviin.

Hitsaukset myös asiakkaan luona

Hitsauskoneemme ovat pienikokoisia ja kulkevat helposti mukana. Siksi hitsaustyötä voidaan kätevästi tehdä myös asiakkaan luona tai asennuskohteessa.

Kalustoamme